Tre retters selskabsmenu.
Pris 359,- /pers.
-
Kroen´s rejecocktail med soltørret tomatmayo, dild-marineret agurk, chips, citroncaviart. Serveres med brød og smør
-
Hjemmerøget laks, urtemayo, pyntet med rejer, tomat, dild-marineret agurk. Serveres med brød og smør
-
Tarteletter m. høns i asparges
-
Carpaccio m. svampemayo og vesterhavs ost. Serveres med brød og smør
-
Varmrøget laksemousse roulade med salat og soltørret tomatmayo
-
Hønsesalat på ananasring
Alle hovedretter fadserveres.
-
Svinekam stegt som vildt m. timiansauce, små ovenstegte kartofler, årstidens garniture og waldorfsalat.
-
Langtidsstegt roastbeef m. sauce bordelaise, pommes rüsti og årstidens garniture.
-
Helstegt oksefilet m. bearnaise, steak fries og årstidens garniture.
-
Gammeldags oksesteg af ungkvæg m. skysauce, bønner, perleløg, hvide kartofler og waldorfsalat.
-
Glaseret hamburgeryg m. årstidens garniture, flødekartofler og årstidens garniture.
-
Flæskesteg m. alt det der hører sig til.
-
Kroen´s trifli efter sæson
-
Islagkage
-
Gammeldag´s æblekage m. makroner og flødeskum
-
Chokolade fondant m. bærkompot og vanilje is
-
Gateau marcel m. sorbet is og friskebær
-
Citronfromage m. flødeskum og hakket mørk chokolade
-
3 slags oste m. hjemmelavet knækbrød og bærkompot
Serveres fra buffet pris pr. person:
Klar hønskekødssuppe m. kød- og melboller samt flütes | 79,- |
Karrysuppe m. hønsekød og ris, samt flütes | 79,- |
Hjemmelavet frikadeller m. koldkartoffelsalat | 85,- |
Tartelletter m. høns i asparges. | 85,- |
Hotdogs m. røde og brune pølser og alt det klassiske tilbehør | 89,- |
Biksemad m. spejlæg og rugbrød | 85,- |