Tre retters selskabsmenu.

Pris 359,- /pers.

Vælg mellem forretter
  • Kroen´s rejecocktail med soltørret tomatmayo, dild-marineret agurk, chips, citroncaviart. Serveres med brød og smør

  • Hjemmerøget laks, urtemayo, pyntet med rejer, tomat, dild-marineret agurk. Serveres med brød og smør

  • Tarteletter m. høns i asparges

  • Carpaccio m. svampemayo og vesterhavs ost. Serveres med brød og smør

  • Varmrøget laksemousse roulade med salat og soltørret tomatmayo

  • Hønsesalat på ananasring

Vælg mellem Hovedretter

Alle hovedretter fadserveres.

  • Svinekam stegt som vildt m. timiansauce, små ovenstegte kartofler, årstidens garniture og waldorfsalat.

  • Langtidsstegt roastbeef m. sauce bordelaise, pommes rüsti og årstidens garniture.

  • Helstegt oksefilet m. bearnaise, steak fries og årstidens garniture.

  • Gammeldags oksesteg af ungkvæg m. skysauce, bønner, perleløg, hvide kartofler og waldorfsalat.

  • Glaseret hamburgeryg m. årstidens garniture, flødekartofler og årstidens garniture.

  • Flæskesteg m. alt det der hører sig til.

Vælg mellem desserter
  • Kroen´s trifli efter sæson

  • Islagkage

  • Gammeldag´s æblekage m. makroner og flødeskum

  • Chokolade fondant m. bærkompot og vanilje is

  • Gateau marcel m. sorbet is og friskebær

  • Citronfromage m. flødeskum og hakket mørk chokolade

  • 3 slags oste m. hjemmelavet knækbrød og bærkompot

Tilkøb af natmad

Serveres fra buffet pris pr. person:

Klar hønskekødssuppe m. kød- og melboller samt flütes 79,-
Karrysuppe m. hønsekød og ris, samt flütes 79,-
Hjemmelavet frikadeller m. koldkartoffelsalat 85,-
Tartelletter m. høns i asparges. 85,-
Hotdogs m. røde og brune pølser og alt det klassiske tilbehør 89,-
Biksemad m. spejlæg og rugbrød 85,-